Inspector AES

Paard: Inspector 1.40m springen
Geboortedatum: 2013
Kleur: Bruin
Stokmaat: 169       
Goedgekeurd bij: AES
Afstamming: Gentleman x No Limit x Ticallux verte x Calvados  

Moeder: Diva 1.60m spr.
Grootmoeder: Zilvana verte 1.60m spr.


De hengst Inspector belooft al veel goeds te zien aan zijn pedigree. Vader Gentleman was actief op 1.60m niveau met Yves Houtacker en verdiende de titel Keur om zijn zeer goede nakomelingen. Moeder Diva v. No Limit is op haar jonge leeftijd van 8 jaar al volop actief met Emma Augier de Moussac in de internationale springsport en wist zich al vaak te plaatsen in de allerhoogste klassen en wordt uitgebracht tot en met 1.60m niveau. Recent wist ze nog de Future Stars Final Zangersheide te winnen. Deze nog maar jonge Diva is een absoluut toptalent voor de toekomst.
Ook grootmoeder Zilvana verte v. Ticallux verte is nog steeds succesvol actief op 1.60m niveau met de japanner Jun Takada.
Overgrootmoeder Silvana v. Calvados was zelf actief op 1.30m springen en bracht naast dochter Zilvana verte ook Man in Black v. Gentleman die 1.60m loopt in Amerika met Jack Towell als ook de Gentleman dochter Soulsister (stamboeknaam Waranda) die op 1.50m niveau uitkwam met Leon Thijssen. Soulsister is de moeder van de Ticallux verte merrie Be Gentle die ook op het allerhoogste niveau uitkomt, voorheen door Jelmer Hoekstra, daarna door Cian O'Connor en Geir Gulliksen.

Een sterke sportpaarden stam met paarden met alle instelling, vermogen, voorzichtigheid en gezondheid.

 

Inspector zelf is een zeer mooie hengst met een super fijn karakter, hij toont veel balans in de galop en laat zich zeer goed bewerken. Hij heeft veel talent en laat alles zien wat een top springpaard behoort te hebben.


Moeder Diva in actie met Emma Augier de Moussac.

Grootmoeder Zilvana verte met Jun Takada